Angående stöket på Erikstensbryggan

Erikstens brygga är till stor glädje för oss här i området. Vi är många som uppskattar närheten till vattnet och ett bad. Tyvärr vet vi av erfarenhet att det kan innebära problem när sommaren kommer. Det händer att ungdomar samlas vid bryggan och högljutt festar och badar och stör de som bor närmast.

Jag tror att vi alla boende i området kan bidra till en bättre ordning vid bryggan genom vår närvaro. Genom att fler tar en promenad till bryggan, gärna kvällstid och därmed öka vuxennärvaron. Min erfarenhet är att även stojande ungdomarna lugnar ner sig om man bara pratar med dem. Sist men inte minst, att vi talar med våra egna ungdomar om att efter klockan 21:00 badar man tyst.

Facebook-grupp

Gå gärna med i facebookgruppen som heter ”Erikstens Väg- och Bryggkassa”.

I facebookgruppen kan vi lätt och trevligt sprida information som rör vårt område och bryggan. I den här gruppen finns möjligheten att hålla en tätare och mer levande kontakt.

 SMS-/Whatsapp-grupp

Vi har också en SMS-grupp på Whatsapp som heter ”EVBK”. Vänligen skicka ett SMS till Victoria på 0708-744 909 så får du en länk till gruppen och kommer med. Du behöver först ladda ner appen.

Jag önskar er alla en fin sommar, Odd Hegewald ordf.

Utskicket i sin helhet: Utskick juni -20 angående stöket på Erikstensbryggan